woensdag 13 februari 2013

Lekker warm gekleed

De warme, zachte pull van Chemika is toegekomen. Joepie, ik kan me weer warm kleren :P
Chemika is de studentenkring van Chemie en Biochemie & Biotechnologie. Het is een plezante groep met veel activiteiten en kortingen.




 Het wapenschild van chemika:
"Het verenigingsschild heeft de vorm van een heraldisch Vlaams gedeeld schild. Het rechterveld is dubbel geschuind van links, met de kleuren azuur, zilver, azuur, met daarop het monogram oftewel zirkel van Chemika in sabel. Het linkerveld heeft een achtergrond van sabel met daarop in zilver een alambiek, een klassieke destilleerkolf. In het zirkel kunnen we de letters V, C en F terugvinden. V van Vivat, C van Crescat en F van Floreat. De C kan men ook voor de C van Chemika aanzien. Zo krijgt men Vivat, Crescat et Floreat Chemika, oftewel Leve, Groeie en Bloeie Chemika. Deze spreuk werd traditioneel onder de communicatie van de kring, zowel intern als naar buiten toe, gebruikt en geplaatst." tekst en afbeelding gehaald van http://www.chemika.be/historiek

De rest van de geschiedenis is ook terug te vinden op de website van Chemika.

Er was ook een T-shirt te verkrijgen met het Chemikaschild in't klein en oranje op de voorkant en een grappige tekst op de achterkant. Aanschouw hier.
 



Niet slecht *grijns*

Groetjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten