zondag 30 september 2012

Uni uni uni

De eerste week universiteit zit er op. Ondertussen is de stress door onwetendheid al heus wat geminderd en op het kot gaat het goed. Soms heb ik wel geen internet omdat de router op het eerste verdiep staat (denk ik) en ik op het vierde zit. (draadloos internet hé)

Veel les heb ik op het moment nog niet maar de oefenzittingen en practica moet nog komen. Daarom heb ik deze week kunnen genieten van het studentenleven zijnde, socialising met de studentenkring Chemika, free food, pool, bowling, café hangen, verjaardagen vieren, studentenwelkom etc. fun fun fun. 

Dit weekend heb ik ook genoten van een dagje bij mijn liefje thuis. Samen studeren, lekker eten (friet met steak is altijd lekker voor een echte Belg!) en samen een filmpje zien (Adem). Vandaag was mijn dag ingedeeld met MTB'en in Aarschot tussen blijkbaar veel andere MTB'ers. Best plezant om andere MTB'ers tegen te komen.

Swoit, morgen mijn eerste practicum info sessie of misschien zelfs al direct een volledige dag les, wie weet. 

Groeten




ps. de foto's volgen nog :P

2 opmerkingen:

  1. issie goed? Adem bedoel ik... ik was al half vergeten dat ik die wou zien :$

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond hem wel goed. Alleen heb ik het begin niet gezien omdat ik nog beleeft aan tafel zat. Na de eerste "peebreak" ben ik beginnen volgen. Dus ik vond het goed, niet super, woaahw mega, maar gewoon een goede rustige Belgische film.

      btw nieuwe post in een uurtje ofzo met mindblowing info voor de Breaking Bad fans

      Verwijderen